Karriere

Trapp_7web.jpg

 

 

 

 

Vi har engagerede og glade medarbejdere og arbejder kontinuerligt med at udvikle vores medarbejdere, til at blive endnu bedre til deres job.

Lindorff er en international koncern i stor vækst, og tilbyder spændende jobs og udviklingsmuligheder.  

Lindorff er markedsledende på det danske inkasso- og fordringsmarked - en position vi efterhånden har haft i en årrække.

Selv om vi har udviklet os til en mellemstor arbejdsplads, har vi bevaret en flad organisation med de fordele, det indebærer med hensyn til korte beslutningsveje, en hurtig beslutningsproces, fleksibilitet og motivation.

Vi satser på kvalificerede og veluddannede medarbejdere, som for de flestes vedkommende har en baggrund i den finansielle sektor og beslægtede fagområder, der er relevante i arbejdet med debitorer.

Vi arbejder ud fra devisen, at medarbejdere med erfaring, empati og stort fagkundskab bedre er i stand til at forstå debitorernes økonomiske situation. Derfor vil de i langt de fleste tilfælde kunne finde løsninger, der er tilfredsstillende for både debitor og Lindorff.

Vores virksomhedskultur er præget gensidig tillid, åbenhed og samarbejdsvilje. Vi tror på, at den enkelte medarbejder skaber de bedste resultater i et arbejdsmiljø, som er baseret på selvstændigt ansvar og initiativ frem for detaljerede instrukser. Afveksling og frihed til at planlægge arbejdsdagen er andre nøgleord, som kendetegner det daglige arbejde hos os.

At medarbejderne i høj grad har mulighed for selv at planlægge deres tid bidrager også til en bedre balance mellem arbejds- og fritidsliv. Langt hovedparten af medarbejderne får stillet en hjemmearbejdsplads med alt nødvendigt udstyr og netforbindelse til rådighed med adgang til virksomhedens it-systemer.

Nyheder