Vi er nu en del af Lowell

Lindorff har fået ny ejer i Danmark. Vi er nu en del af Lowell Group og har en ambition om at være den bedste på vores område.
Vi er nu en del af Lowell
Med vores forenede kræfter vil vi fortsat understøtte din forretning.

Indtil videre vil vi fortsætte med at arbejde som Lindorf i Danmark, Sverige, Finland og Estland og som Intrum Justitia i Norge. Vi vil samme danne en nordisk region i Lowell Group. Senere i år vil vi ændre vores navn til Lowell.

Lowell bliver gennem dette opkøb Europas næststørste inden for credit management service. Virksomheden blev grundlagt i Storbritannien i 2004 af James Cornell, der i dag er CEO. I 2015 fusionerede Lowell med GFKL og gik dermed ind på markedet i Tyskland, Østrig og Schweitz. Lowell har kontakt til 36 mio forbrugere i Europa.

Vi er stolte af at blive en del af Lowell. Vi har et fælles fokus på vores kunder og de forbrugere, der er jeres kunder. Lowell vil, med stærke ejere i form af Permira og Ontario Teachers Pensions Plan, bringe finansiel styrke, der giver mulighed for at investere i innovation, digitalisering og analyser på tværs af sektorer.

Adgang til flere data vil give mulighed for at forbedre vores processer og gøre vores analyser mere præcise. Det vil hjælpe dig til at styrke og fastholde relationen til din kunde.

VI vil ind til videre bevare navnet Lindorff og tilføje ”- part of Lowell” for tydelighedens skyld, når vi kommunikerer.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores salgs- og kundeservice team. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Vi har høje ambitioner og en vision om at være den bedste i vores branche i Norden og at tilføre værdi til virksomheder på tværs af sektorer.