Job hos Lindorff

Når du arbejder hos Lindorff, arbejder du i en virksomhed, der er stærkt engageret i at hjælpe mennesker. Vi har 4.400 medarbejdere og vi er Europas næststørste udbyder af kredittjenester, så vi leder altid efter nye talenter.
Vi er fast besluttet på at være med til at forme fremtidens løsninger.

Lær os at kende

Debitorstyring er i hastig forandring i hele verden, og vi er fast besluttet på at være med til at forme fremtidens løsninger. Mens vi holder øje med markedet og tilpasser os de ydre forandringer, forbedrer vi kontinuerligt vores tjenester, så de lever op til kundernes og debitorernes høje forventninger. Hos Lindorff stiller vi os ikke tilfredse med løsninger, der blot virker – vi søger løsninger, der gør livet lettere. Hvis du er den type person, der ser muligheder i udfordringer, er du måske den, vi leder efter.

NÅR DU BEGYNDER AT ARBEJDE FOR LINDORFF, VIL DU HURTIGT FORSTÅ, AT MENNESKER, BÅDE MEDARBEJDERE, KUNDER OG DEBITORER, ER DET CENTRALE I VORES VIRKSOMHED

Vi findes i 12 lande i Europa, og med 4.400 dygtige medarbejdere prøver vi altid at overgå markedets forventninger. Vi er Europas førende inden for debitorstyring, og med den nordiske kulturarv som en vigtig del af os forsøger vi hver dag at udfordre de måder, vi arbejder på, for at være innovative og udvikle den branche, vi konkurrerer i. Vi sætter således høje standarder for os selv, og vores værdier vejleder os med hensyn til at drive forretning og samarbejde.


Ledige stillinger lige nu

Vi tror på, at det er vores medarbejdere, der gør os i stand til at være forrest i vores branche, og vores virksomheds succes hænger sammen med, at vi opbygger tillid og skaber nye ideer. Derfor er vi altid på udkig efter nye, talentfulde mennesker, der kan blive en del af vores team og forme fremtidens løsninger. 

Vi oplever stor vækst, og derfor  er vi lige nu på udkig efter en del nye kolleger. Hvis du er en af dem, eller hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os, og ellers kan du følge med her på siden.

 

Application Maintenance and Support Manager

Vi søger en erfaren Application Maintenance and Support Manager til vores hovedkontor i Horsens, der får ansvaret for at mappe og integrere data fra kunder ind i vore systemer. Opgaven varetages af SCR. Find mere info på www.scr.dk.

Keld Hvolbøl

"Vi er altid på udkig efter talenter, der deler vores værdier og kan bidrage til den løbende udvikling af Lindorff."

- Keld Hvolbøl, Director HR and Communications