Vi søger en Business Controller til økonomiafdelingen i Horsens.

Vi søger en Business Controller til økonomiafdelingen i Horsens, med tiltrædelse snarest muligt. Du kommer til at arbejde i økonomiafdelingen i virksomheden, hvor vi p.t. er 7 mand.

Vi tilbyder

Et spændende job med mulighed for person- og karriereudvikling i en velkonsolideret virksomhed i vækst. Fast løn efter kvalifikationer, overenskomst, pensionsordning, sundhedssikring, personaleforening og firma- samt teamarrangementer.

 

Vi forventer

Du har erfaring fra en lignende controller stilling eller en baggrund som revisor. Du skal kunne arbejde kvalitetsbevidst, struktureret og detailorienteret samtidig med at overblikket bevares, når der er flere ”bolde i luften”.

Du har en solid teoretisk ballast i form af en økonomisk uddannelse f.eks. cand.merc., cand oecon, HD eller lignende.

Du har flair for at bruge IT-systemer, du er superbruger af Excel. Du behersker engelsk i skrift og tale.

 

Dine opgaver

Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af opgaver, som bl.a. vil være

  • Deltagelse i månedsafslutning
  • Ansvarlig for Forecast proces samt deltagelse i Target proces
  • Definering af KPIer og opfølgning på KPIer
  • Udarbejdelse af månedsrapporteringspakke
  • Udarbejdelse af analyser og præsentationer til afdelingsansvarlige/ledelsen
  • Business partner for ‘Huset’
  • Repræsentant for økonomi i projekter

 

Ansøgning

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest d. 28/2 2018,  til job-dk@lindorff.com mærket ”Business Controller” i emnefeltet.

Vi afholder samtaler løbende og stiler efter snarlig tiltrædelse. Ønsker du at vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Økonomichef Søren Wulff Sørensen på telefon 40 74 76 79.

Lindorff har arbejdet med at hjælpe mennesker med at administrere kredit i over 100 år. Vores kerneydelser er inkasso og credit management services, og vores kunder er primært større selskaber inden for finans, energi og telekom. I Danmark har Lindorff ca. 140 medarbejdere fordelt på kontorer i Horsens og i Taastrup.