Konsulent til kundeservice og debitorbehandling i energisektoren

Vi har overtaget al kundeservice overfor debitorer for et af Danmarks største energiselskaber og søger derfor konsulenter til vores kontaktcenter i Horsens. Opgaven er at hjælpe forbrugere med at få betalt deres energiregning og spænder over hele forløbet fra rykker sendes til der lukkes for forsyningen.

Din profil

Det er en forudsætning, at du har erfaring med kundeservice i et energiselskab eller lignende, hvor du har arbejdet i et kontaktcenter. Derudover skal du være vant til at kommunikere konstruktivt med mange slags mennesker i forskellige situationer.

Du kan lide en dagligdag, hvor du har, primært telefonisk, kontakt med mange mennesker, og hvor de alle vil opleve en god service. Derfor er det vigtigt, at du kommunikerer præcist og professionelt både mundtligt og skriftligt.

Du er empatisk, så du kan forholde sig til kundens situation, men ligeledes fast og målrettet, så du får lavet gode aftaler.

Du er vant til at arbejde med forskellige IT systemer og kan håndtere mere end ét system af gangen. Du er hurtig til at sætte fokus på en ny opgave i en hverdag, hvor nye udfordringer ofte opstår.

Du tilbydes

  • Et job med gode muligheder for udvikling i en attraktiv virksomhed i vækst.
  • Muligheder for at vokse med dit job og øge dine kompetencer
  • En god pensionsordning samt sundsforsikring efter gældende overenskomst med Finansforbundet.
  • Et godt arbejdsklima med bl.a. en aktiv personaleforening, der arrangerer mange spændende aktiviteter.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Contact Center Charlotte Bundgaard på tlf. 2246 9072.

 

Send din ansøgning så hurtigt som muligt til job-dk@lindorff.com

 

/media/74101/lindorff-42.jpg

Lindorff Danmark er en del af Lowell Group, der er Europas næststørste indenfor credit management service med 4.500 medarbejdere i Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Estland, Finland, Tyskland, Schweitz og Storbritannien. I Danmark har vi ca. 145 medarbejdere i hhv. Horsens og Taastrup. Vores mission er at få kredit til at fungere bedre for alle, og vi er eksperter i at hjælpe kreditorer med at få inddrevet deres udeståender og hjælpe debitorer med at få afdraget deres gæld og komme videre med en holdbar økonomi.

/media/1076/lindorff-hq.jpg