Kontorelever med speciale i administration

Vi søger 2 dygtige og ambitiøse kontorelever til vores kontor i Horsens med start d. 1. august 2018. Som elev hos os bliver du en del af et team, hvor alle tager ansvar, og bidrager til at vi når vores fælles mål.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig to spændende år, hvor du kan udvikle dine faglige og personlige kompetencer og prøve kræfter med arbejdslivet i et uformelt og dynamisk miljø. Du får mulighed for at blive dygtig inden for et bredt fagområde, og en uddannelse hos os er et godt springbræt til en karriere i mange forskellige retninger.

Vi sørger for en god og velstruktureret uddannelse, hvor din personlige og faglige udvikling er i centrum. Du får en elevansvarlig, der vil følge dig hele forløbet og være din sparringspartner og mentor.

/media/29293/lindorff24-paatteella-2400px.jpg

Vi forventer

Vi forventer, at du er omhyggelig og flittig, samt at du er vant til at arbejde med IT og er klar til at lære at bruge nye systemer. Derudover er det vigtigt, at du har nemt ved at arbejde sammen med andre. Vi kigger også på dine karakterer fra din uddannelse, når vi vælger den rigtige elev til os.

Du har en adgangsgivende ungdomsuddannelse i form af en EUX, eller en HHX/STX som skal suppleres med en obligatorisk 5 ugers USF uddannelse.

/media/1076/lindorff-hq.jpg

Dine opgaver

Gennem dit uddannelsesforløb, vil du komme rundt i flere forskellige afdelinger og vil dermed få et bredt indblik indenfor inkasso og administration.

Du kommer til at prøve kræfter af med mange forskellige arbejdsopgaver, herunder administrative opgaver, kommunikation, økonomi og HR.

Ansøgning

Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning med relevante eksamenspapirer hurtigt muligt til job-dk@lindorff.com.              

Lindorff har arbejdet med at hjælpe mennesker med at administrere kredit i over 100 år. Vores kerneydelser er inkasso og credit management services, og vores kunder er primært større selskaber inden for finans, energi og telekom. I Danmark har Lindorff ca. 140 medarbejdere fordelt på kontorer i Horsens og i Taastrup.