Kreditorkonsulenter

Ambitiøse, professionelle og målrettede kreditorkonsulenter søges til vores kontor i Horsens. Hovedopgaven består i kontakt til debitorer via telefon og mail samt efterfølgende behandling af sager i vores systemer. Du bliver placeret i vores Frontline, hvor du bliver en del af et team bestående af dygtige kolleger med forskellige baggrunde.

Din profil

Du er udadvendt og kan lide en dagligdag, hvor du har, primært telefonisk, kontakt med mange mennesker, og hvor de alle vil opleve en god service. Derfor er det vigtigt, at du kommunikerer præcist og professionelt både mundtligt og skriftligt.

Du er empatisk, så du kan forholde sig til debitors situation, men ligeledes fast og målrettet, så du sikrer indkrævning af debitors gæld.

Du er vant til at arbejde med forskellige IT systemer og kan håndtere mere end et system af gangen. Du er hurtig til at sætte fokus på en ny opgave i en hverdag, hvor nye udfordringer ofte opstår.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med debitorbehandling og inkasso, men det vigtigste er din evne til at kommunikere konstruktivt med forskellige mennesker i forskellige situationer. Uanset hvilken baggrund du har, får du en grundig oplæring hos os.

Lindorff er en performancestyret virksomhed, og det er et krav, at du kan lide at blive målt og vejet og at du motiveres af at konkurrere med dine kolleger. Derfor skal du være en holdspiller, der ved at du skal nå dine individuelle mål for at holdet fungerer.

Call center employee

Du tilbydes

  • Et job med gode muligheder for udvikling i en attraktiv virksomhed i vækst.
  • En god pensionsordning samt sundsforsikring efter gældende overenskomst.
  • Et godt arbejdsklima med bl.a. en aktiv personaleforening, der arrangerer mange spændende aktiviteter.

Ansøgning

Send din ansøgning så hurtigt som muligt til job-dk@lindorff.com.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Charlotte Bundgaard på tlf. 2246 9072.

Kort om Lindorff

Lindorff har arbejdet med at hjælpe mennesker med at administrere kredit i over 100 år. Vores hovedkontor ligger i Oslo, Norge – her grundlagde Eynar Lindorff virksomheden tilbage i 1898. I dag har vi 4400 medarbejdere i 12 lande i Europa, som hjælper debitorer tilbage til et liv med et bæredygtigt forbrug.

Lindorff er førende i Europa inden for Credit Management Services. Vi er ejet af Nordic Capital Fund, og vi tilbyder ydelser inden for inkasso og køb af gæld samt delbetalingsløsninger og fakturering. I 2016 havde vi en nettoomsætning på 647 mio. € (2015 534 mio. €).

I Danmark har Lindorff ca. 130 medarbejdere fordelt på kontorer i Horsens og i Taastrup.