Kort om Lindorff

Efter at have hjulpet folk med at administrere kredit i over 100 år er vi vokset til at være den førende uafhængige ekspert i debitorstyring.

Kort om Lindorff

Lindorff har en historie, der strækker sig helt tilbage til 1898, og har dermed hjulpet folk med at administrere kredit i mere end 100 år. I dag har vi 4.400 medarbejdere i 12 europæiske lande, og vi er særligt stærke i finanssektoren, hvor vi er de førende i Europa.

Vores hovedkvarter ligger i Oslo i Norge, hvor Eynar Lindorff i sin tid grundlagde virksomheden. I dag ejes aktiemajoriteten af Nordic Capital Fund

Vores succes kan også tydeligt ses i vores regnskaber. I 2016 var vores nettoomsætning på 647 millioner euro (2015: 534 millioner euro). Vi er vokset støt i de seneste ti år og vil udnytte vores historie og erfaring, så vi kan fortsætte med at føre an i branchen i 2017.

To learn more about our financial performance, please visit our investor site (English version).


Vores værdier

Som virksomhed og som enkeltpersoner gør vi en dyd ud af at bruge vores værdier i arbejdet hver dag, hvor vi former branchens fremtid. Vores fire kerneværdier danner grundlag for, hvordan vi arbejder og skaber resultater.

Lindorffers
Professionel
Lindorffers
Kunden i fokus
Lindorffers
Resultatorienteret
Lindorffers
Ansvar

Sådan vil vi forme vores branches fremtid

Der sker fundamentale forandringer i vores branche – og det går hurtigere end nogensinde før. Regulerende lovgivning baseret på internationale love har betydning for, hvad vi og vores branchefæller må og ikke må. Markedsdynamikken og betalingsadfærd ændrer kundernes forventninger til, hvordan vi interagerer med dem i de digitale kanaler. "Big data", sociale medier, robotteknologi og perfekte og integrerede løsninger er alt sammen noget, vi må tilpasse os til.

Det går hurtigt med innovationen i FinTech-industrien, og som den førende uafhængige ekspert i debitorstyring er vi forpligtede til at fortsætte med at udvikle løsninger, der hjælper folk med at administrere kredit.

VORES BRANCHE STÅR OVER FOR DISRUPTIVE FORANDRINGER. DET ER VORES ANSVAR FORTSAT AT VÆRE INNOVATIVE, SÅ VI KAN SKABE BEDRE LØSNINGER

Det er vores mål at være frontløber på alle de markeder, vi er på, ved at skabe innovation og rykke grænserne for, hvad der er muligt, så vi kan give kunder og debitorer den bedst mulige service. Vi ser ikke forhindringer, vi ser muligheder.

Hannah Cook, SVP Group Digitalisation Program

"Vores ambition er at vores løsninger i udgangspunktet er digitale. Vi rykker hele tiden ved den grænse, der er foran os, så vi kan skabe bedre tjenester til vores klienter og kunder".

– Hannah Cook, SVP Group Digitalisation Program


Lindorff-måden

Det at hjælpe folk til at have et bæredygtigt forbrug medfører bedre livskvalitet for debitorerne, forudsigelige betalinger til vores kunder og et samfund med mere retfærdig handel.

Når vores kunder kontakter os med en case, ved vi allerede, at de har brug for at modtage deres penge hurtigt og problemfrit. De vil dog i lige så høj grad gerne have, at deres kunde vender tilbage til dem bagefter, og de stoler på, at vi kan få dette til at ske. At vi kan sørge for, at de beholder deres kunder. Hos Lindorff er vi stolte af at drive virksomhed på etisk vis og stolte af at sørge for innovation og driftsmæssig effektivitet i vores branche.

For at sikre os at vi arbejder på samme måde i alle lande, har vi udviklet “Lindorffs forretningsprincipper”. Formålet med disse forretningsprincipper er at anspore til og opretholde en god adfærd i forbindelse med virksomhedens forretningsaktiviteter.

Du kan læse mere om Lindorffs forretningsprincipper her (på engelsk).

Lindorff Business Principles

For at sikre os at vi arbejder på samme måde i alle lande, har vi udviklet “Lindorffs forretningsprincipper”.